LG Dualcool Deluxe

Belangrijkste kenmerken:

UV nano

Een schone ventilator voor een schone lucht

Verwijdert 99,99%* van de bacteriën met UV-LED licht om de ventilator schoon en fris te houden.

Geverifieerd door TÜV

*De TÜV Rheinland test uitgevoerd in overeenstemming met ISO 20743:2007 heeft geverifieerd dat de UVnano LED 99,99% van de Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis en Klebsiella pneumoniae verwijdert uit de ventilator van de airconditioner nadat deze 4 uur lang is blootgesteld aan uv-ledlampen die zich onder de ventilator bevinden. De geteste modellen zijn onder meer de S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) en S3NM24K21GA (SK). Testresultaten betekenen niet dat de airconditioner lucht afgeeft die 99,99% bacterievrij is. De doeltreffendheid bij het verwijderen van bacteriën kan onder reële omstandigheden verschillen.

Geverifieerd door KTR

*KTR-test uitgevoerd in overeenstemming met ISO 20743:2007 heeft geverifieerd dat de UVnano LED 99,99% van de Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis en Klebsiella pneumoniae verwijdert uit de ventilator van de airconditioner nadat deze 4 uur lang is blootgesteld aan uv-ledlampen die zich onder de ventilator bevinden. De geteste modellen zijn onder meer de S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) en S3NM24K21GA (SK). Testresultaten betekenen niet dat de airconditioner lucht afgeeft die 99,99% bacterievrij is. De doeltreffendheid bij het verwijderen van bacteriën kan onder reële omstandigheden verschillen.

Plasmaster™ Ionizer+ 

Zorgt voor een bacterievrije ruimte

Verwijdert 99%* van de bacteriën en verwijdert nare luchtjes**.

Geverifieerd door TÜV

*De test van TÜV Rheinland bevestigde dat de Plasmaster™Ionizer+ tot 99 procent van de hechtende bacteriën (Staphylococcus aureus, Escherichia coli en Pseudomonas aeruginosa) verwijderde in de testruimte van 30m.3 Het geteste model was SW09BAJWAN.

Geverifieerd door Intertek

*Intertek heeft geverifieerd dat de blijvende geurintensiteit van tabak (tolueen, ammoniak, azijnzuur) is teruggebracht van 3,6 tot minder dan 1,5 na 60 minuten gebruik in een testruimte van 8m3. Het geteste model was de R24AWN. De efficiëntie bij het verwijderen van bacteriën kan onder reële omstandigheden verschillen.

Besturen via wifi

Met de LG ThinQ™-app kun je eenvoudig verbinding maken met je airconditioner op een manier die nooit eerder mogelijk was. Start je airconditioner met slechts een druk op de knop. 

10 jaar garantie

Met een garantie van 10 jaar op de compressor blijft deze langer presteren.